FR EN DE
WELKOM STUDIO DIENSTEN FOTO'S CONTACT

Green Valley Studio« is een green key studio (studio met groene achtergrond) voor TV/film die ook gebruikt kan worden als fotostudio.

De inrichting van de geluidsdichte studio is ideaal voor video opnames (met gebruik van een ge´ntegreerde geluidsinstallatie), voor web-tv of voor een interview. Ook allerlei speciale effecten zijn mogelijk voor elk type van productie (oa gebruik van een auto, aanwezigheid van een lier, ů etc).


Gelegen op een historische site, combineert de Green Valley Studio« technologie, authenticiteit en een aangename sfeer. Weg van de stress van de stad en snel bereikbaar via de hoofdwegen, kunt u uw audiovisuele producties in alle rust opnemen in omstandigheden die bevorderlijk zijn voor uw creativiteit.

Green Valley Studio« is ook groen in werking (groene stroom, energiezuinige verlichting, verwarming zonder uitstoot van CO2, regenwater toiletten, free cooling) en biedt een catering service met gebruik van lokale, bio en Fair Trade producten.

Green Valley Studio« biedt ook een brede waaier aan diensten om uw werk gemakkelijker te maken, zodat u zich volledig kan concentreren op uw productie.

Ten slotte werkt de Green Valley Studio« steeds samen met de beste specialisten in de greenkey technologie (productie en post-productie) om u een volledig product van hoge kwaliteit aan de beste prijs aan te bieden.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor verdere informatie.

rue Moulin Lochet, 1 4877 Olne (B) (+32) 478 82 82 83 info@greenvalleystudio.be